Culinair Alle Artikelen

schouderkarbonade in witte wijn/mosterd saus

In de grote stad Amsterdam maakt een schoorsteen overuren, want ieder moment van de dag komen de etensgeuren je tegemoet: forel uit de oven, veldsalade met kaas, selderijstamppot of hete bliksem met verse worst! In dat huisje met die schoorsteen, woont de Bourgondiër Gereon de Leeuw. C'est moi! Mijn blog Gereons keuken thuis beschrijft wijn- en spijscombinaties voor de liefhebber. Volg mij ook op Twitter gereon_DL voor dagelijkse wijn- en spijshints in je keuken.

Aumônières de la mer

Zilte zeebuideltjes gevuld met mossel, zalm en garnaaltjes. Dromen van de zilte weiden bij de rots van Saint Michel

Boeuf Stroganoff

Een vleesgerecht voor oligarchen....

Crémant de Bourgogne

Er zijn meer bubbelwijnen, zoals crémants de Bourgogne, sprankelende wijnen van blauwe of witte druiven.

Sal de Ibiza, het witte goud

De bus vertrekt uit Ibiza stad richting het zuidwestelijke puntje van het eiland. Volgeladen met een bont gezelschap van nachtvlinders, rustzoekers, oude hippies, gays en hun vrienden.